Post by extimetaturn on Feb 25, 2022 2:08:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nom Cat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nom Cat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде глитцх примогемс ▞▞▞
▞▞▞ Nom Cat 2022 version ▞▞▞
требало је јебено дуго да се учита
Nom Cat Arkada awo
мрзим то јер мораш да купиш Гарфилда правим новцем, а ја немам прави новац
Можете ли да поправите грешку или грешку због које дугме за покретање нестаје? Не знам зашто то ради, али осим тога, свиђа ми се игра.
Превише мрзим ову игру. Нека буде лепша
Стварно ствара зависност и мачке су тако слатке!!! Међутим, морао сам да га поново инсталирам да бих решио проблем где се није отварао и сада сам изгубио све своје ликове
Ово је само.....уау. Ретро стил је диван, волим све мачке од којих игра ствара зависност и могао бих да играм ово цео дан!!!најбољи део је што нема много реклама!
Nom Cat ארקייד gpx
Ако пропустите макар једну рибу, умирете.
Било је лепо док нисте учинили људску виралном сцену смрти маме мачке на интернету када једе бомбу из уста, а мање је требало да буде забавно може силовати уста.
Екран постаје црн када га играм
Pop Breaker: Blast all Cubes ปริศนา schf
тако забавно добити ниан цат
Само најбоље игрице стижу у мој фолдер за игре, а ова НИЈЕ у мом фолдеру са игрицама 😈😈😈☹☹☹👎👎👎👎 разочаравајуће је што је игра овако лоше направљена! 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
Ја сам ИоуТубер
Сјајно је, али мислим да мачка будућности Божића, када навршите 100 година, скините капуљачу, да покажете црну мачку.
Не ради на мом уређају, па сам морао да му дам једну звездицу. :-(
Има велики потенцијал, али би систем "живота" био логичан и пожељнији. 9 живота на пример. Мислио сам да ћу уживати у овој игрици, али на крају сам био потпуно ЖИВ као да играм игру Раге Куит.
Свиђа ми се! Игра је изазовна и помало тешка, али графика је тако добра! Добар посао!
Онеплус оне, не учитава се после логотипа кокона
Ово је тако зависно.
Мрзим то што покушавају да те натерају да користиш новац и игра је заправо о храњењу животињских лица
Волим игру и управо сам је започео и тако је забавна
Понекад заостаје и замрзава
Nom Cat Arkade uiw
Озбиљно сам се само мирно играо, а онда је друг из разреда отишао поред мене и ухватио ме да играм мачку. Затим још један, још један, (-хаха не могу да победе мој најбољи резултат) и два моја пријатеља су инсталирала апликацију на своје телефоне!
Веома слатка игра!
Добио сам ову игру и онда сам је инсталирао и само је постао црни екран. Поправи. Желим да играм Д: Хвала -Емили
Волим мачке, било би боље да нису тако осетљиве на додир и спречавају да их правилно хранимо
Нов сам у овој игрици, али ме је навукла. То је изазов, то је сигурно. Недостаје вам само једна риба да уђете у замку, плачете и почнете изнова. Једноставно не можеш тако да изађеш! Погледајте и видите да ли сте спремни за изазов и забавите се 🙃
МОГАО ОВО СВИРАТИ САТИ! КОЛ МАЧКЕ ДА ОДАБРАТЕ! ПРЕПОРУЧИО БИ СВАКОМ ЉУБИТЕЉУ МАКА! ДАЈЕМ ОЦЕНУ 5 ЗВЕЗДА! ЗАБАВА ЗА СВЕ УЗРАСТЕ
За мене
Управо сам добио ову игру и, иако ми је лош, мислим да је одлична! Волим све слатке маце и стварно желим да их све скупим! Одлична игра!
Када сам добио игру уопште није радила па сам је обрисао😡😠😡😠😢😢
Волим ово што је тако слатко и кавајски иако је тешко
Тешко је победити и мислим да је немогуће
Лако се игра плус забава
не могу да тапнем са оба прста
Nom Cat Žaid. automat. kijz
Чудим се да су већина оних који дају 5 звездица чак и стварни људи. У сваком случају, игра је слатка и изгледа да има потенцијал. Разумем да губите ако поједете бомбу, АЛИ ако случајно пропустите ЈЕДНУ рибу, такође губите? У 80% случајева само гледате 30-секундни оглас да бисте добили додатни наставак да бисте наставили да играте игру. Такође, можете купити мачке по 0,99 центи!? Шта је поента, они немају никакву посебну сврху осим да их само бирају. У овој игри све је у одличном времену са прстима.
Покрећем апликацију и она иде на овај црни екран, поправите