Post by extimetaturn on Feb 25, 2022 2:11:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Home Design Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Home Design Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди більше ресурсу ▞▞▞
▞▞▞ Home Design Makeover 2022 version ▞▞▞
Хоча виплати, які ви отримуєте за виконання прикрашених коштовностями esq головоломок, досить низькі, хоча їх легко зрозуміти та відтворити. Ви повинні зробити щонайменше 15, використовуючи кілька ходів, щоб отримати достатньо для фактичного внесення змін до лотів. Якщо ви збільшите виплати, ця гра буде приємнішою.
У мене є любов/ненависть до цієї гри. Це складно, і мені подобається прикрашання, однак воно є маніпулятивним, тому що немає способу отримати підвищення, не витрачаючи реальних грошей, а деякі рівні неможливо подолати без одного з посилань, тому ви змушені витрачати гроші, щоб рухатися вперед. Я майже в люті кидав багато разів, тому що мене злило, коли маніпулювали, але я залежний від гри.
тьфу Щоб виграти достатньо грошей або квитків, щоб щось прикрасити, потрібно багато часу. Це не весело, просто дратує в цей момент.
Є причина, чому це одна з чотирьох найбільш прибуткових ігор. Я лише на 40 рівні, і мені, ймовірно, довелося грати близько 60 разів, щоб навіть потрапити сюди. Це не одна з тих ігор, де вам дають безкоштовні прискорювачі, а коли вам доведеться їх купити, вони коштують приблизно п’ятдесят доларів за штуку. Щоб завершити кімнату, потрібно пройти неймовірну кількість рівнів. Я не з тих людей, які сподіваються виграти рівень щоразу, коли я граю, але було б добре виграти лише один рівень з першого разу. З цією грою не станеться. Ідея була гарна, графіка гарна, грати в неї можна було б приємно, але те, як вона зараз налаштована, вимагає грошей.
Я ціную, що ви отримуєте додаткове уявлення про те, що таке реконструкція кімнати з нуля, багато уваги до деталей, планування та роботи.
Home Design Makeover Simuliaciniai bwt
Мені подобається гра, але рівні до сміху складні, і це не розслабляє. Вам доведеться витратити багато часу, щоб пройти лише один рівень. Немає способу заробити додаткове життя на дорогоцінних каменях, тому я відчуваю, що вони просто хочуть, щоб ви витратили свої реальні гроші на ці речі. Не відбувається. Також виглядає дуже комп’ютерним, а не на основі вашого фактичного рівня кваліфікації.
Happy Color® – Color by Number Board beuw
Я намагався зробити покупку, і мені було стягнено чотири рази, коли я хотів, щоб лише одна покупка надіслала кілька електронних листів, а вони не надають підтримку по телефону та не відповідають на електронну пошту. У них є мої гроші, а я нічого не отримав за покупку. Я витратив $22,00 з Різдва, і я готовий видалити гру, тому що я витратив гроші і ніколи не отримав діаманти, і вона просто хоче, щоб я купив більше. Було б добре, якби існував спосіб отримати діаманти, дивлячись відео, як інші програми, щоб не витрачати гроші на гру.
прийняти
Я дуже люблю цю гру... Вона перейшла на перше місце в моєму короткому списку ігор. Розслаблюючий, складний і захоплюючий, плюс це дозволяє мені прикрашати, не потрапляючи фарби на одяг
Завзятий гравець Gardenscapes, у порівнянні з цією грі не вистачає нагород, і гра, як правило, розчаровує і важко проходить рівні. Я б рекомендував більше винагород, щоб дати більше шансів без необхідності купувати. Мені подобається дизайн, але не варто засмучуватися.
Home Design Makeover உருவகப்படுத்துதல் ymkt
Мені дуже сподобалася ця гра, і я був вражений відсутністю реклами. Я розумію, що реклама заробляє гроші, і вони потрібні, але мати рекламу щоразу після кожної гри трохи смішно. Я не думаю, що буду більше грати. Я впевнений, що є й інші подібні ігри.
Ця гра була складною та дуже веселою, але тепер вона навіть не відкривається і просто вилітає, як тільки я намагаюся її відкрити. Дуже розчаровує.
Весела гра - комбінації з матчів дуже приносять задоволення, тому що часто створюється ефект доміно, а комбінації продовжуються. Якби у мене була одна скарга, це було б, що події безглузді. Немає винагороди за їх виконання, тому немає стимулу брати в них участь. Було б круто, якби ви могли виграти бонусні ходи/бафи за їх виконання, а не єдиний спосіб отримати їх – це заплатити за них гроші.
Ви не можете виграти, особливо в побічних іграх, якщо не витрачаєте гроші на бонуси. Ви повинні виграти принаймні 3 ігри, щоб мати можливість прикрасити. Якщо вони дали вам побічні бонуси, але ви нічого не отримаєте. Також потрібно занадто багато часу, щоб отримати життя. Ця гра пов’язана з витрачанням грошей
Мені дуже сподобалася ця гра, перш ніж вони почали вносити скупі зміни. Командні ралі горять, дуже важкі, лише з 2 спробами, а нагорода за перемогу — лише монети. Мені подобалися ключі та комплектування скриньок, а також можливість заробити безкоштовний час для гри, не чекаючи, поки життя поповниться.
гарне горе! примушує «оновлення», тож у вас виникають проблеми з відображенням (хотів би, щоб у мене було 222 222 діаманти) і нездатність завершити процес, який дає вам більше життів (відкрийте для себе), я не бачу жодного сенсу в словесній історії та картині зовні дому Вони НЕ йдуть разом. Так дуже дратує
Ця гра була б набагато кращою без безперервної 30-секундної реклами в Instagram. Я взяв перерву на пару тижнів, повернувся і все ще там. тьфу. Можливо, мені доведеться видалити його взагалі.
Постійно грав. Але тепер ячмінь завантажується і зависає в середині гри. Видалення не допомагає. Будь ласка, виправте.
Раніше це було весело, але зараз він постійно виходить з ладу. Не можу грати взагалі. Ще гірше після оновлення піти фігура.
Я грав аж до 113 рівня. Мене дуже цікавило, що спочатку було весело купити меблі дешево, а також були бонусні рівні, які допомагали вам виграти додаткові монети. Оскільки я грав глибше на рівнях і виконував завдання. Вартість меблів зросла, а вартість монет знизилася, і це ускладнює проходження режиму кар’єри. І я відчуваю, що це марна трата часу
Я люблю без реклами, коли я граю в гру, а ви, хлопці, робите саме це. Швидкість досконала, і грати просто весело. Мені подобається 30-хвилинний час очікування життя. Допомагає мені не залежати від телефону. Дякую!
Хренова
люблю гру, але це лише деякі речі, які ви повинні виправити, коли у нас залишилося приблизно вісім ходів, і ми закінчили рівень, але він продовжує працювати, просто підриваючи головоломки, ми отримуємо 600 доларів, я думаю, що має бути бонус, гроші повинні бути щонайменше 2000 доларів, а не 500 або 800, це єдиний мінус, тому що проекти, які ми робимо для дизайну будинку, це понад 1000 доларів, а ми отримуємо лише від 6 до 800 доларів, але любимо гру, але Я засмучений через те, що немає додаткових грошей
Ця гра жахлива. Я грав у неї весь час, і мені завжди доведеться розгадати головоломку, щоб отримати гроші, а потім ми завищуємо ціни, тому щоразу, коли я роблю одну річ, я змушений повертатися до головоломки і робити більше Я на вершині людини, яка любить розгадувати головоломки, і це було дуже дратує, але якщо ви любите розгадувати головоломки, то це гра для вас, тому що вони ніколи не припиняють їх робити
ホームデザイン メイクオーバー シミュレーション wzo
Гра хуня з хуні🤮
Гра починається чудово, але потім ви отримуєте таку ж кількість ходів, щоб зібрати більше 100 фігур, як і 5, і вам доведеться зіграти 3-5 рівнів, перш ніж отримати достатньо грошей, щоб щось зробити. Мені сподобалося, як починалася гра, але чорт. Вони явно хочуть, щоб ви витратили гроші на гру, щоб виграти рівні.
Проектна частина насправді крута. але сама гра жахлива. Ви отримуєте лише від 600 до 1000 доларів за рівень, без додаткових очок за хід, що залишився, або коли гра продовжує знищувати фігури. Вартість більшості елементів дизайну становить близько 1500 доларів США і вище. Проблеми з часом теж жахливі, тому що вам потрібно 30 хвилин, щоб поповнити 1 життя. Це понад 2 години їжі для повного поповнення, і більшість рівнів неможливо пройти за 2 або 3 спроби.
Я люблю головоломки! Але гра позаду, я чекаю тижнями, щоб розблокувати наступний рівень. У мене накопичено 2 мільйони доларів, просто чекаючи реконструкції
Гра розроблена чудово, поки ви не досягнете рівня вище 400. Тоді «турніри з квитками» об’єднують кожного гравця, незалежно від того, на якому рівні ви перебуваєте, і ви змушені продовжувати грати на тому рівні, на якому ви перебуваєте, незважаючи на той факт, що ви змагаєтеся з іншими гравцями, які можуть пройти 20 рівнів, перш ніж ви зможете пройти один. А підтримка ні до чого. Обіцяні дорогоцінні камені і так і не отримані. Перший огляд .. і ця програма заслуговує на найгірший відгук!!!
Я б оцінив це на 5 зірок, якби не кілька речей, які мені в ньому не подобаються. 1. Регенерація життя займає занадто багато часу. 2. Немає можливості отримати більше діамантів, не заплативши за них. 3. Неможливо заробити прискорювачі без діамантів, щоб отримати їх. Вирішіть ці проблеми, і ви отримаєте 5 зірок!
Подобається ця гра, але останній тиждень вона постійно зависає і вилітає. Щось змінилося?
Розміщення головоломок щоразу є випадковим, тому немає способу розробити стратегію, це все удача. Крім того, нове оновлення додає повідомлення в КОЖНІЙ грі, що заохочує вас платити гроші, щоб продовжити, навіть якщо у вас все ще є 4 додаткові життя, це зіпсовано. Я не люблю відчувати додатковий тиск, щоб викашляти гроші так кричуще й надмірно. принаймні почекай, поки мене не буде.
Чудова гра, але могла бути набагато краща. Я перебуваю на рівні 1541, і предмети, які можна знести або купити, звісно, дорожчі, але грошей, які можна заробити, розгадуючи головоломки, недостатньо. Технічно вам потрібно виграти від 3 до 4 або, можливо, 5 головоломок, щоб придбати 1 предмет, за винятком ЖОРКОГО РІВНЯ. Мені дуже подобається ця гра, але заробітки повинні наздогнати, перш ніж вона стане нудною або ще більше розчаровує.
Після останнього оновлення він блокується і не завантажується постійно.